Sesi Pakar dengan Rakan Kerjasama Kami

Anda perlu yang terbaik apabila anda melawat Pusat Kecantikan kami. Itulah sebabnya kami sentiasa mengadakan sesi latihan dengan Rakan kami dan pakar kecantikan dari seluruh dunia untuk meningkatkan perkhidmatan kami. Dengan pakar dari Belgium, Hong Kong, Amerika Syarikat dan Jerman, pasukan kami telah menghadiri latihan khusus untuk produk dan rawatan. Latihan ini termasuk Nadine Salembier, Sans Soucis dan juga untuk Cocoon Total Body Slimming Program baru kami. Apabila anda lawati Body Perfect, kami bersedia memberikan anda pengalaman yang luar biasa.

The Power of Pink

Acara The Power of Pink adalah acara tahunan sejak 2003, yang diadakan untuk meningkatkan kesedaran tentang kanser payudara dan untuk menyokong wanita. Dalam acara 2017 – 2018, acara ini dihadiri Duli Yang Teramat Mulia, Sultanah Pahang, Sultanah Hajjah Kalsom, Puan Sri Datin Seri Dato ‘Akmal (Patron BCWA), dan Cik Ranjit Kaur (Presiden BCWA). Kami mengucapkan terima kasih kepada tetamu yang dihormati, Ahli Body Perfect dan tetamu lain yang dijemput kerana menghadiri dan menyokong Acara Kesedaran Kanser Payudara The Power of Pink.

Diwawancara di 988: Kisah Kejayaan Usahawan

Pengasas kami, Cik Mandy telah diwawancara di sesi temuduga radio 988, Kisah Kejayaan Usahawan. Dia bercakap tentang semangat dan komitmennya terhadap industri kecantikan dan bagaimana Body Perfect berusaha untuk membantu semua pelanggan mencapai matlamat kecantikan mereka.

Meraikan Wanita, Meraikan Anda

Di Body Perfect, kami mengadakan acara dalaman dengan pelanggan kami. Kami telah meraikan Hari Wanita, Hari Ibu dan banyak lagi. Kami juga telah mengadakan sesi perkongsian ahli percuma, di mana ahli kami telah dimanjakan dengan rawatan dan produk sebagai hadiah percuma. Acara percuma ini adalah keistimewaan ahli di mana orang luar tidak dijemput.